Rønnede Golf Klub Hulspilsmesterskab 2018.

Så er turneringen oprettet, og i kælderen hænger match plan og hjemmesiden er ligeledes opdateret.

For at komme i gang med turneringen skal turneringsfee på 50,- kr. betales i proshoppen. I proshoppen får I så udleveret en spilleplan, og en deltagerliste hvor I finder telefonnumre på jeres modspillere, så I kan aftale spilletidspunkt. Efter at matchen er afviklet meddeles resultatet til enten Christian på cp@flyveteoriskolen.dk eller Erik Peter på fam@svanhansen.dk .

I opholdrummet i kælderen på opslagstavlen er en spilleplan ophængt. Denne spilleplan vil løbende blive opdateret som matcherne afvikles. Grunden til vi ikke bruger golfbox, er at golfbox kun fungerer med specifikke spilledatoer til afvikling af kampene, så vi har valgt ikke at bruge golfbox til at meddele jer resultaterne af matcherne. Så indtil videre må I holde øje med opslagstavlen i kælderen. Du kan også bruge klubbens hjemmesiden til at holde dig opdateret på turneringen, under menuen ”Medlem/Turneringer/Hulspilsmesterskaber.

VIGTIGT:

Tidsfrister:

Indledende runder skal være afviklet senest 1. august.

Ottendedelsfinaler skal være afviklet senest 25. august

Kvartfinaler skal være afviklet senest 8. september.

Semifinaler skal være afviklet senest 22. september.

Finaler og spil om, 3. 4. plads den 29. september.

Kampe som ikke er afviklet før tidsfristerne bedes deltagerne kontakte matchledelsen. (Christian ellerErik Peter).

Ha en rigtig god sommer med masser af golf.

Matchledelsen

Erik Peter og Christian.